Sunday, September 26, 2010

The crafty market!

Yaaay!

My first crafty market yesterday was a success! I loved it! I met a lot of nice people, got a lot of great response on my drawings and the sales were good! So I'm happy! :D
A little bit of rain and wind didn't stop us! Thanks everyone and hope to see you next time!

Here are some pictures of my booth!
They all look a little bit red, because I had a plastic red sheet behind the booth to protect us from the rain!
4 comments:

 1. ik ben zo blij met mijn kunstwerkje van jou,
  en leuk je te hebben ontmoet!

  groetjes Noortje

  www.discodip.eu

  ReplyDelete
 2. Oooh, dankjewel! :D Dat vind ik heel leuk om te horen! Ik vind het zo jammer dat ik je kraampje niet meer heb gezien. Ik ben te laat die kant op gegaan. Ach, volgende keer! ;)
  En insgelijks!

  Liefs! Lisa

  ReplyDelete
 3. ik vond dat je een leuke presentatie van je werk had! ik ben heel blij met m'n aankopen! ze zijn al ingelijst en staan op m'n sewing desk :D was heel leuk je ontmoet te hebben! tot een volgende markt :) heb je al plannen voor een volgende? xo Tarah

  ReplyDelete
 4. Dankjewel! Ik vond jouw kraampje ook leuk en ik ben blij dat we allebei een positieve eerste ervaring hadden! :D En super dat je hem al hebt ingelijst!
  Ik heb nog geen plannen eigenlijk! Maar dat is vooral omdat ik nog niets weet over komende markten! Ik kan in ieder geval niet naar de volgende Craftymarkt in Twiskepoort, maar ik zou graag binnenkort nog een keertje ergens staan! Heb jij nog tips? Ik woon vlakbij Rotterdam. :)
  En inderdaad tot ziens!

  xxxx!

  ReplyDelete